Uw droomwoning shoppen uit een catalogus?

Cataloguswoning

Ja, dat kan! Het doet enigszins denken aan een bestelling plaatsen bij een online warenhuis of een doe-het-zelf-pakket van een welbekende Zweedse woonwinkel. Een complete nieuwbouwwoning in een online catalogus uitzoeken,
hoe gaat dat te werk en wat zijn de voordelen?

 

Hoe werkt het?
Bouwtekening-Online
is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis en vrijblijvend de mogelijkheden willen onderzoeken. Browse door de online woningcatalogus en ontdek welk type woning u het meeste aanspreekt. Met deze unieke werkwijze kunt u zich geheel vrijblijvend oriënteren naar verschillende woningtypes en prijzen. De prijs is een reële indicatie zonder keuken en met een basisniveau sanitair. Als u een passend woningontwerp heeft gevonden, kan deze deze geheel gratis toegestuurd worden.

De woningen op Bouwtekening-Online zijn unieke ontwerpen die in werkelijkheid zijn gebouwd, dus desgewenst kunt u de woning in het echt bekijken. Als u een woningtype heeft gekozen kan dit naar wens voor u overlegd worden met de betreffende gemeente, om te kijken of het ontwerp past binnen het bestemmingsplan en voldoet aan de welstandsnota. Uiteraard is het mogelijk om daarna uw wensen kenbaar te maken en de woning te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aangepaste indeling, andere materiaalkeuzes, een WTW, zonnepanelen, et cetera.

Vervolgens kunnen de tekeningen worden uitgewerkt tot Definitief Ontwerp, inclusief constructieve berekeningen en bouwfysische rapporten. Op verzoek kan er een bestek en begroting gemaakt worden. Deze catalogus is een initiatief van Bouw-Tekenburo Wietse B. Ligthart uit Wommels. Bouwbedrijf Burggraaff is een van de bouwbedrijven die de ontwerpen met veel toewijding om kan zetten in realiteit.

 

 

Wat zijn de voordelen?
– Vrijblijvend plattegronden bekijken
– U ontvangt via e-mail het gekozen ontwerp in schaal 1:100
– Begeleiding van ontwerp tot vergunningaanvraag en uitvoering
– Coördinatie tijdens het bouwproces
– Duidelijkheid en openheid
– Vrije keuze in aannemer
– U komt niet voor verrassingen te staan
– Lokaal initiatief, dus korte lijnen en Friese mentaliteit

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel het aanbod op Bouwtekening-online! Heeft u reeds een ontwerp voor uw (ver)bouwplannen? U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Meer info of een
afspraak maken?

Neem vrijblijvend
contact op met
bouwmeester
Henk Brander
Vertel uw verhaal aan Henk!

© 2022 Burggraaff Bolsward. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer