Renototaal

Renototaal is een initiatief van Bouwbedrijf Burggraaff Bolsward, specifiek gericht op het renoveren en energiezuinig maken van bestaande woningen. Hierbij wordt er gewerkt in een samenwerkingsverband met lokale bedrijven in de bouw- en installatiesector.

Wij adviseren, begeleiden en voeren uw opdracht uit vanaf de nulmeting tot en met de oplevering en het beheer. Ook het aanvragen van subsidies of de advisering bij een verbouwfinanciering behoort tot onze dienstverlening. Renototaal kan u als woningeigenaar waar nodig ontzorgen en een bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van uw woning.

Renototaal is een onderscheidend concept omdat het een integrale aanpak heeft. De volgende twee elementen staan daarbij centraal.

Renovatie. Zoals de naam het al doet vermoeden richt Renototaal zich specifiek op de renovatie van bestaande woningen.

Energiebesparing. Renototaal is gericht op het verlagen van de woonlasten door middel van duurzame energiebesparing. Dankzij de expertise van de betrokken partijen bieden wij u een onafhankelijk en breed scala aan energiezuinige maatregelen/ingrepen.

Deze twee waarden zijn in principe weinig onderscheidend van andere initiatieven. De volgende drie kernwaarden maken Renototaal tot een uniek concept.

Samenwerking. De krachten van verschillende (lokale) bedrijven worden gebundeld. Door gezamelijk alle bouwactiviteiten uit te voeren, is het mogelijk om een scherpe prijs te bieden. Door met een vast aanspreekpunt te werken zijn er korte lijnen en is er directe communicatie. De wens van u als klant staat centraal, door dit concept kan direct ingespeeld worden op uw vragen en wensen.

– Maatwerk. Renototaal richt zich specifiek op een wijk, zodat er een optimale communicatie met de bewoners is. Ieder type woning vereist een andere aanpak, door een gehele wijk aan te pakken ontstaat er een eenheid. Er is per wijk een speciale pagina op de website, zodat de bewoners goed op de hoogte blijven van de werkzaamheden en hier actief aan kunnen bijdragen.

Repetitie. Dankzij het Renototaal-concept wordt een gehele wijk in een keer benaderd. Hierdoor kunnen wij een scherpe aanbieding doen voor verbouw en onderhoud. Deze wordt zelfs nog scherper als meerdere huizenbezitters voor Renototaal kiezen.

In de rechter navigatiekolom is specifieke informatie over uw eigen wijk te vinden. Heeft u een vraag over Renototaal of vindt u dit een goed initiatief voor uw wijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer info of een
afspraak maken?

Neem vrijblijvend
contact op met
bouwmeester
Henk Brander
Vertel uw verhaal aan Henk!

© 2022 Burggraaff Bolsward. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer