Ons verhaal

Burggraaff bestaat uit een team van 17 vakmensen. Waarvan 12 medewerkers in de uitvoering en 5 medewerkers die het werk voorbereiden en het proces bewaken. Vanuit onze werkplaats in Bolsward en op locatie voeren wij opdrachten uit voor particulieren, bedrijven, corporaties, vereniging van eigenaren en gemeenten. We richten ons op de regio Noord-West-Friesland en Zuid-West-Friesland (rondom Bolsward, Sneek en Franeker). Maar het komt inmiddels regelmatig voor dat we buiten dit gebied werken.

Bouwmeesters
Wij zijn niet een standaard bouwbedrijf, maar wij zijn bouwmeesters. Een bouwmeester besteedt veel aandacht aan het voortraject en begeleidt haar opdrachtgevers extra zorgvuldig. Dat zit in onze natuur en daarmee onderscheiden wij ons. In de praktijk blijkt dat we niet duurder zijn.

Vakkennis
Vakkennis is bij ons gegarandeerd door de ruime ervaring van onze medewerkers. Regelmatige bijscholing is voor ons vanzelfsprekend. Daar waar gewenst schakelen wij bij de uitvoering van projecten onderaannemers in.

Door de jaren heen zijn op deze manier sterke samenwerkingsverbanden ontstaan, waardoor onze mensen en die van onze partners volledig op elkaar ingespeeld zijn.

Garanties
Wij zijn gecertificeerd BouwGarant aannemer en we zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. En voor nieuwe generaties zijn we een erkend leerbedrijf volgens het landelijke orgaan beroepsonderwijs ‘Bouwradius’.

Vakgebieden
Wij zijn actief op de volgende gebieden:
–    Nieuwbouw en uitbreidingen
–    Verbouw, restauratie en renovatie
–    Utiliteitsbouw
–    Storingsservice

Contact
Wilt u advies of vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan contact op met onze bouwmeester.

Henk Brander
06-22 41 35 13

 

Hier op deze website vertellen wij ons verhaal aan u. Maar we horen ook graag uw verhaal. Daarvoor komen we graag naar u toe. Natuurlijk bent u ook welkom op ons kantoor.

Meer info of een
afspraak maken?

Neem vrijblijvend
contact op met
bouwmeester
Henk Brander
Vertel uw verhaal aan Henk!

© 2023 Burggraaff Bolsward. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer