Energiebespaarlening: slim investeren

Ik investeer Slim

Verbouwingen en verhuizingen zijn bij uitstek momenten om te kijken naar mogelijkheden om de energielasten te verlagen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een warmtepomp, HR-ketel, zonnepanelen of gevelisolatie. Met de Energiebespaarlening wordt dit ook voor u financieel aantrekkelijk. Kent u de voordelen van slim investeren al?

 

De Energiebespaarlening helpt u om te investeren in maatregelen zodat u uw woning energiezuiniger kunt maken. Dankzij de lening hoeft u de kosten hiervoor niet in één keer op te brengen. U kunt de lening afbetalen in maximaal tien jaar, afhankelijk van hoeveel u leent. Bovendien leent u tegen een aantrekkelijke rente.

De lening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds, dat met financiële bijdragen van de Rabobank, de ASN Bank en de Rijksoverheid is gerealiseerd.

Enkele voordelen op een rijtje:

– Besparen op energiekosten
– Verhogen wooncomfort
– Mogelijk waardebehoud woning
– Verminderen van CO2 uitstoot

Financiële mogelijkheden

Particuliere huiseigenaren kunnen een annuïtaire lening afsluiten van minimaal €2.500,- en maximaal € 25.000,-. Bedragen tot €5.000,- hebben een looptijd van 7 jaar. Bij bedragen vanaf €5.000,- is de looptijd 10 jaar. De rente is vast gedurende de looptijd van de lening. De actuele rente is te vinden op www.ikinvesteerslim.nl/rente.

 

 

Op de website www.ikinvesteerslim.nl kunt u berekenen of u in aanmerking komt voor een Energiebespaarlening. Daarnaast worden er veel bespaartips en mogelijke maatregelen gegeven. U kunt de lening direct online aanvragen.

Werkt u bij een gemeente, provincie, financiële dienstverlener of bent u makelaar, aannemer of installateur? Kijk dan bij www.ikinvesteerslim.nl/zakelijk.

Meer info of een
afspraak maken?

Neem vrijblijvend
contact op met
bouwmeester
Henk Brander
Vertel uw verhaal aan Henk!

© 2022 Burggraaff Bolsward. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer