Dakkapel aanbieding

dakkapel aanbieding

Zit u er over na te denken om een dakkapel te laten plaatsen?
Het is weer lente en dus tijd voor een scherpe aanbieding! Profiteer nu van onze dakkapel aanbieding en laat hem tot
maart 2015 plaatsen. Ook leuk, vraag naar korting op de
afwerking, die kan oplopen tot maar liefst 65 procent!

 

In de basisberekening is de kunststof dakkapel 3 meter breed. Uiteraard is het mogelijk om iedere gewenste afmeting en indeling te kiezen. De kozijnen en ramen kunnen aan de buitenzijde in alle RAL kleuren worden uitgevoerd, zodat de dakkapel bij uw persoonlijke situatie past. Ook is het mogelijk om allerlei opties te kiezen. Na overleg ter plaatse kunnen we een optimaal advies met prijsopgave verstrekken. Enkele tips voor de aanschaf:

1. Vergunningen en verzekeringen
Voor een dakkapel is soms een omgevingsvergunning nodig. Informeer bij uw gemeente of dit ook bij u het geval is. Indien nodig kunnen wij de vergunning voor u aanvragen.

2. Materiaalkeuze
De materiaalkeuze is bepalend voor de levensduur en het onderhoud van de dakkapellen. Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm, terwijl een dakkapel van hout geschilderd moet worden en kan gaan werken, waardoor naden kunnen ontstaan en hang- en sluitwerk eventueel bijgesteld moet worden.

3. Opties
Het kan prijstechnisch gunstig zijn om vooraf na te denken over opties zoals zonwering (met of zonder horren), rolluiken, de materiaalkeuze van de afwerking aan de binnenzijde of zonwerend glas in plaats van HR++ glas.

 

 

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!

Meer info of een
afspraak maken?

Neem vrijblijvend
contact op met
bouwmeester
Henk Brander
Vertel uw verhaal aan Henk!

© 2022 Burggraaff Bolsward. Alle rechten voorbehouden | Disclaimer